معرفی دستگاه های پرکن ماشین سازی ایده آل صنعت آسیا

دستگاه پرکن دربند دارویی

دستگاه پرکن مواد دارویی (راهنمای خرید)

دستگاه پرکن مواد دارویی در جهت سرعت بخشیدن و تسهیل بسته بندی مواد دارویی و در برخی از شرایط دیگر مایعات غلیظ و رقیق وارد بازار شد. این دستگاه پرکن کارایی بالایی دارد و شما می‌توانید با استفاده از آن موادی چون شربت‌های دارویی، شربت‌های گیاهی، روغن‌های گیاهی، ادکلن، عطر، وازلین، کرم و هر نوع مایعات غلیظ و رقیق را بسته بندی کنید.

اجزا دستگاه پرکن مواد دارویی

این دستگاه یک مجموعه به حساب می‌آید، یعنی بخش پرکن و دربند روی یک دستگاه نصب شده و به صورت روتاری یا خطی ساخته می‌شود. با توجه به کارایی که این دستگاه دارد، شاهد استفاده از آن در صنعت‌های گوناگونی چون صنایع دارویی، صنایع بهداشتی و آرایشی هستیم. باید متذکر شد که این دستگاه در دو مدل اتومات و نیمه اتومات ساخته می‌شود.

این دستگاه به درخواست مشتری در مدل‌های تک نازل، دو نازل، چهار نازل و شش نازل طراحی می‌شود و شما باید متناسب با ظرفیت مورد نظر و نیازی که دارید، انتخاب خود را انجام دهید. نکته جالبی که در رابطه با دستگاه پرکن مواد دارویی وجود دارد، ابعاد و اندازه آن است. طراحی این دستگاه به گونه‌ای انجام شده که می‌توان از آن در محیط‌هایی که فضای کوچکی دارند نیز استفاده کرد. حتی باید متذکر شد که امکان استفاده از این دستگاه در محیط‌های خانگی نیز وجود دارد.

همان‌طور که گفته شد، کارایی اصلی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده، پر کردن ظروف مواد مورد نظر است. ظروفی که شما می‌توانید با استفاده از این دستگاه آن‌ها را پر کنید، در حجم‌های گوناگونی قابل پر کردن هستند. از جمله حجم ظرف‌ها می‌توان به 10، 20، 30، 50، 60، 100 و 150 سی سی اشاره کرد.

مکانیزم کار کردن دستگاه پرکن مواد دارویی

یکی از موضوعات مهمی که در رابطه با این دستگاه وجود دارد را می‌توان مکانیزم کار در نظر گرفت. سیستم پرکن سیلندر پیستونی، مکانیزم در نظر گرفته شده برای این دستگاه است که در ادامه به طور کامل آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مکانیزم کار کردن با پرکن دربند مواد دارویی
مکانیزم کار کردن دستگاه پرکن مواد دارویی

مکانیزم سیلندر پیستونی یک سیستم مناسب برای پر کردن مایعات غلیظ است، البته این بدان معنا نیست که نتوانیم با این دستگاه مایعات رقیق را نیز بسته بندی کنیم. شیوه کار این دستگاه به صورتی است که موتور گیربکس می‌چرخد و به دنبال چرخش آن سیلندر پیستون کار مکش را انجام می‌دهد. در ادامه ماده مورد نظر به درون ظرف تزریق می‌شود.

دلیل کارایی بالای این دستگاه برای مایعات غلیظ، این است که مایعات غلیظ، سیالیت کمی دارند، در نتیجه انتقال آن‌ها با سرعت انجام نمی‌شود. استفاده از مکانیزم سیلندر پیستونی باعث می‌شود که سرعت انتقال افزایش پیدا کند. البته علاوه بر سرعت بالا، می‌توان به دقت بیشتر کار با این دستگاه نیز اشاره کرد؛ بنابراین مناسب ترین انتخاب برای پرکردن مایعات غلیظ است.

پیروی از سیستم روتاری و خطی

همان‌طور که در ابتدای مقاله گفته شد، دستگاه پرکن مواد دارویی، در دو نوع خطی و روتاری ساخته می‌شود که هر کدام از آن‌ها ویژگی و شرایط مخصوص به خود را دارند. برای مثال اگر این دستگاه به صورت خطی طراحی شود، برای پرکردن ظروف به فضایی با ابعاد 5 یا 6 متر طول نیاز دارد؛ در حالی که در مدل روتاری این اندازه به 1/5 متر کاهش پیدا می‌کند که این موضوع را می‌توان یکی از مزیت‌های این مدل در نظر گرفت.

دستگاه پرکن مواد دارویی که بر اساس مدل روتاری ساخته می‌شود، برای عملکرد خود از چند مکانیسم استفاده می‌کند و بر اساس آن‌ها عملکرد خود را پیش می‌برد. اول از همه ظروف توسط این دستگاه با دو نازل پر می‌شوند، پس از آنکه ظروف پر شدند، عمل درب گذاری و بستن آن شروع می‌شود. باید متذکر شد که این موضوع در اکثر دستگاه‌ها توسط قطعه‌ای که از جنس آلومینیوم است صورت می‌گیرد.

از دیگر مزیت‌هایی که برای مدل روتاری در نظر گرفته شده است، می‌توان به مواردی چون ایجاد فضایی کاملا بهداشتی برای بسته بندی، پرکردن و گذاشتن درب توسط یک دستگاه و … اشاره کرد. با این اوصاف می‌توان گفت نوع روتاری یک انتخاب مطمئن و مناسب است که می‌توانید با استفاده از آن ظروف مورد نظر را به راحتی و با سرعت بالا با ماده مورد نظر پر کنید.

نوار نقاله

از دیگر اجزای اصلی که می‌توان برای دستگاه پرکن مواد دارویی در نظر گرفت، باید نوار نقاله را نام برد. این نوار در حقیقت ظرف مورد نظر را از یک ایستگاه به ایستگاه دیگر منتقل می‌کند. برای مثال شما ظرف مورد نظر که تصمیم دارید آن را از دارو پر کنید را باید بر روی نوار ورودی بگذارید، سپس این نوار حرکت می‌کند و ظرف را به بخش پرکن انتقال می‌دهد.

 در این بخش ماده مورد نظر به داخل ظرف ریخته می‌شود. دقت داشته باشید که در این بخش، از سنسور به خصوصی کمک گرفته می‌شود که با استفاده از آن دستگاه تشخیص می‌دهد چه ظرفی را تا چه میزان پر کند. پس از پر شدن، نوار دوباره به حرکت خود ادامه می‌دهد و طی یک حرکت چرخشی، به بخش دیگر که مربوط به درگذاری می‌شود، وارد خواهد شد. در این بخش درب مناسب ظرف بر روی آن نصب و سپس از دستگاه خارج می‌شود.

مزیت‌های استفاده از دستگاه پرکن دربند مواد دارویی

با توجه به ویژگی‌های در نظر گرفته شده برای این دستگاه، می‌توان گفت که استفاده از آن مزیت‌های بسیاری را به همراه دارد. در ادامه به بارزترین مزیت‌های استفاده از این دستگاه اشاره خواهیم کرد تا از آن‌ها مطلع شوید.

  1. افزایش سرعت کار
  2. کاهش تعداد نیروی انسانی و در نتیجه هزینه کمتر
  3. سرعت بهره وری بالا
  4. افزایش دقت و به حداقل رسیدن میزان خطا
  5. رعایت بهداشت و نظافت

حال شاید با توجه به اطلاعاتی که از این دستگاه در اختیارتان قرار گرفت، علاقه‌مند به خرید و استفاده از آن شده باشید، اما ندانید که چگونه و از کجا می‌توان این دستگاه را تهیه کرد. از همین جهت باید به شما بگوییم که امکان خرید این دستگاه از ایده آل صنعت برای شما فراهم شده است و شما می‌توانید بر اساس نیاز خود این دستگاه را به راحتی تهیه و استفاده کنید.

دستگاه پرکن مواد پودری{سلفون پرکن}

دستگاه پرکن مواد پودری{سلفون پرکن}

دستگاه‌های پرکن در مدل و انواع گوناگونی قابل تهیه هستند، به طوری که می‌توان آن‌ها را از پرکن مایعات تا انواع پرکن پودر و گرانول در نظر گرفت. دستگاه پرکن مواد پودری، دستگاهی است که تصمیم داریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم. این دستگاه در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک طراحی شده و عملکرد آن بر اساس وزن یا تایمر است.

از دستگاه پرکن مواد پودری در چه زمانی استفاده می‌شود؟

دستگاه سلفون پرکن یا دستگاه پرکن مواد پودری از جمله دستگاه‌هایی به شمار می آید که می‌توان با استفاده از آن موادی که در دسته‌هایی چون حبوبات، خشکبار، انواع پودرها و … قرار می‌گیرند را بسته بندی کرد. به نوعی می‌توان گفت این دستگاه برای موادی که نیاز است آن‌ها را به اندازه معین درون بسته بندی بریزید، کاربرد دارد. برای مثال می‌توان به نمک، آرد، زردچوبه، نسکافه، کاپوچینو و … اشاره کرد.

انواع دستگاه پرکن مواد پودری

توجه داشته باشید که این دستگاه بر اساس ویژگی و امکاناتی که دارد، در صنعت‌های گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما موضوعی که باید به آن توجه شود، این است که این دستگاه در 3 مدل گوناگون طراحی می‌شود که هر کدام از آن‌ها برای دسته بندی خاصی از مواد مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حالت کلی این 3 مدل را می‌توان ماردونی، حجمی و توزینی در نظر گرفت. در ادامه به بررسی هر یک از این مدل‌ها می‌پردازیم تا با کارکرد آن‌ها آشنا شوید.

انواع دستگاه پرکن پودری

دستگاه پرکن مواد پودری ماردونی

برخی از مواد که تصمیم به بسته بندی آن‌ها دارید، مثلا گچ یا برخی از ادویه‌ها، حالت چسبندگی دارند و زمانی که به هم می‌چسبند، حالت گلوله‌ای پیدا می‌کنند. حال برای اینکه از چنین مشکلی جلوگیری شود، باید از دستگاه پرکن مواد پودری مدل ماردونی استفاده کرد. تفاوتی که این دستگاه با دو مدل بعدی دارد، در ماردون به کار رفته در مخزن آن است. ماردونی که در مخزن این دستگاه وجود دارد، دائما می‌چرخد و این چرخش باعث می‌شود که این دست از مواد به یکدیگر نچسبند و گلوله‌ای شکل نشود. در نتیجه ماده به صورت یکدست به کیسه و بسته بندی در نظر گرفته ریخته می‌شود.

دستگاه پرکن مواد پودری حجمی

دستگاه پرکن حبوبات و ظروف شیشه‌ای مدل حجمی، در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک قابل تهیه است. این دستگاه زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که بخواهید محصولات گرانولی چون عدس، شکر و … را بسته بندی کنید. همچنین باید متذکر شد که در این دستگاه، پیمانه‌های مخصوصی برای اندازه گیری وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را بر اساس میزان دلخواه انتخاب کنید. این دستگاه از بخش‌هایی چون مخزن قیفی شکل، سیستم برنامه PLC، پیمانه‌های اندازه گیری و … تشکیل شده است.

دقت داشته باشید که در نوع نیمه اتوماتیک، کیسه مورد نظر برای بسته بندی، باید توسط نیروی انسانی در زیر مخزن نگه داری شود. همچنین پس از پر شدن کیسه، باید دو طرف آن را با دوخت دستی یا دوخت پدالی بست؛ اما در نوع اتوماتیک این دستگاه، تمام عملیات مربوط به پر کردن قوطی و کیسه بدون نیاز به نیروی انسانی صورت می‌گیرد. در نتیجه می‌توان گفت بهره‌گیری از نوع اتوماتیک، بر سرعت و کیفیت کار می‌افزاید.

دستگاه پرکن مواد پودری توزینی

سومین مدل که برای دستگاه پرکن مواد پودری (powder filling and sealing machines) در نظر گرفته شده، مدل توزینی است. این دستگاه زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که شما می‌خواهید محصولات پودری و گرانولی را دسته بندی کنید. اجزای تشکیل دهنده این دستگاه را می‌توان مخزن قیفی شکل، صفحه‌های لرزان، ترازو برای وزن کردن مواد و درب مخزن برای خروج مواد و داخل شدن آن‌ها به کیسه در نظر گرفت.

عملکرد در نظر گرفته شده برای این دستگاه، به این صورت است که مواد در ابتدا به مخزن وارد می‌شوند و بر روی صفحات لرزان قرار می‌گیرند. سپس بر اثر لرزش، صفحه‌ها شروع به لرزیدن می‌کنند و به دنبال این موضوع مواد وارد ترازو می‌شوند تا عملیات توزین صورت گیرد. پس از این مرحله، با باز شدن مخزن، مواد وارد کیسه مربوط به بسته بندی می‌شوند.

موضوع دیگری که باید در رابطه با این دستگاه بدانید، این است که همانند مدل قبلی، در دو مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک قابل استفاده خواهد بود. زمانی که از نوع نیمه اتوماتیک استفاده می‌کنید، باید کیسه بسته بندی را خودتان زیر مخزن نگه دارید و پس از پر شدن نیز خودتان دوخت سر کیسه را انجام دهید. در حالی که در نوع اتوماتیک شرایط این چنین نیست و تمام مراحل از طریق خود دستگاه صورت می‌گیرند.

اهمیت استفاده از دستگاه پرکن مواد پودری

همان‌طور که می‌دانید، محصولات پودری مانند ادویه‌جات، قهوه، شکر، آرد و … از جمله محصولات کاربردی و رایج هستند که همه ما به صورت روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنیم. حال افرادی که تولیدکننده این دست از محصولات هستند، باید بتوانند به صورت بهینه و کاملا بهداشتی، محصولات را در اختیار مصرف کننده قرار دهند. از همین جهت آن‌ها از دستگاه پرکن مواد پودری استفاده می‌کنند تا بتوانند محصولات را در بسته‌بندی‌هایی با سایزهای گوناگون به مشتری ارائه دهند.

این دست از موضوعات باعث شده است که استفاده از دستگاه قوطی پر کن بیشتر مورد توجه قرار گیرد. از همین رو به شما توصیه می‌شود که اگر در چنین زمینه‌هایی مشغول به فعالیت هستید، بر اساس محصول مورد نظر و نیازی که دارید، بهترین و کارآمدترین مدل را انتخاب کنید تا بتوانید به بهترین شکل به بسته بندی محصول مورد نظر بپردازید.

حال شاید با توجه به توضیحاتی که در رابطه با این دستگاه در اختیارتان قرار گرفت، به خرید و استفاده از آن علاقه‌مند شده باشید، اما ندانید که از کجا و به چه شکل می‌توان خرید این دستگاه را انجام داد؟ از همین جهت باید به شما گفت که امروزه مراکزی بسیاری این کار را انجام می‌دهند و ما به شما نیز مجموعه ایده آل صنعت را پیشنهاد می‌دهیم. شما می‌توانید هر یک از مدل‌های در نظر گرفته شده برای دستگاه پرکن مواد پودری که نیاز دارید را از این مجموعه در بهترین کیفیت تهیه و از آن در صنعت مورد نظر استفاده کنید.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

راهنمای خرید دستگاه پركن مايعات غليظ

همانطور كه از اسم دستگاه پرکن مایعات غلیظ پيدا است، اين تجهيزات وظيفه پر كردن مايعات مختلف را در ظرف‌های مخصوص خود بر عهده دارند. مايعاتی از جمله عسل، روغن‌های خوراكی و صنعتی، رنگ‌ها، كودهای شيميايی، سموم كشاورزی، چسب‌های مايع و… همگی از طريق دستگاه‌های پر كن در داخل ظرف‌ها پر مي‌شوند. که ما در این مقاله ۰ تا ۱۰۰ دستگاه پرکن مایعات غلیظ را برایتان بازگو می‌کنیم.

مايعات از نظر چگونگی پر شدن در ظرف‌ها به دو دسته رقيق و غليظ تقسيم مي‌شوند. براي اين دسته‌بندی ابتدا بهتر است با مفهوم ويسكوزيته آشنا شويد. ويسكوزيته يك سيال به زيان ساده عبارت است از مقاومت سيال مذكور نسبت به جاري شدن. هرچه ويسكوزيته مايع بيشتر باشد آن مايع اصطلاحا غليظ‌تر است.

مايعاتی همچون آب كه رقيق هستند از طريق نيروی وزن خود به سادگی جاری شده و در داخل ظرف مورد نظر پر میشوند. دستگاه‌های پر كن مايعات رقيق به دستگاه‌های پر كن ثقلی نيز معروف هستند. اما مايعات غليظ‌تر نظير عسل، به سادگی در داخل ظرف جاری نمي‌شود. بنابراين بايستی علاوه بر نيروي وزن نيروی ديگر به آن‌ها جهت جاری شدن وارد كرد. سيستمی كه اين كار را برای ما انجام میدهد، دستگاه پر كن مايعات غليظ است.

انواع پمپ دستگاه پركن مايعات غليظ

انواع پمپ دستگاه پركن مايعات غليظ

پر كننده‌های مايعات غليظ عمدتا از طريق مجموعه‌اي از پمپ‌ها، نيروي مورد نياز را به مايع وارد مي‌كنند تا در ظرف جاری شود. پمپ‌های دستگاه‌های پر كن به صورت كلی به دو دسته دنده‌ای و پروانه‌ای تقسيم مي‌شوند.

  1. پمپ دنده‌ای: برای پر كردن مايعات با ويسكوزيته بالاتر يا اصطلاحا غليظ‌تر، مانند مايع دستشويي، مايع ظرفشويي، روغن موتور، ژل آتش‌زا از پمپ‌هاي دنده‌ای در دستگاه‌هاي پر كن استفاده مي‌شود.پمپ‌های دنده‌اي در دو گروه پمپ‌های تمام استيل و پوسته برنج توليد مي‌شوند. تفاوت اين دو گروه در كاربردشان است و معمولا پمپ‌های تمام استيل برای مايعاتی كه رعايت بهداشت در آن‌ها ضروری است به کار می‌روند.
  2. پمپ پروانه‌ای: پمپ‌های پروانه‌ای به منظور پر نمودن مایعات رقیق‌تر همچون آب رادیاتور به کار برده می‌شوند. سرعت و دقت پمپ‌های پروانه‌ای نسبت به پمپ‌های دنده‌ای بالاتر است.

دسته بندی دستگاه‌های پرکن مایعات غلیظ

به صورت کلی دستگاه‌های پر کن مایعات غلیظ به سه دسته اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و وزنی تقسیم می‌شوند. در ادامه به بررسی ویژگی‌های این سه نوع پر کن خواهیم پرداخت.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ اتوماتیک

این سیستم‌ها شامل تعدادی پمپ و نازل می‌شوند. نازل‌ها می‌توانند به صورت مستقل پمپاژ انجام دهند. در پر کن‌ مایعات اتوماتیک برای جابجایی ظرف‌ها از نوار نقاله و حسگر استفاده می‌شود و همچنین اپراتور هیچ دخالتی در پر کردن مایع ندارد. در پایان خط می‌توان از سیستم درب بند برای پلمپ کردن درب ظروف استفاده کرد. سیستم‌های اتوماتیک 4 نازل، 6 نازل و 8 نازل هستند.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ نیمه اتوماتیک

قیمت پرکن مایعات غلیظ

این پر کن ‌ها که می‌توانند به صورت 2 نازل، 4 نازل و 6 نازل باشند، فاقد نوار نقاله، سنسور و سیستم درب بند هستند. در این حالت اپراتور جهت پر کردن ظرف‌ها، آن‌ها را در زیر نازل قرار داده و با فشار دادن پدال، مایع را داخل ظرف پر می‌کند.

لازم به ذکر است که معیار پر شدن ظرف در این دو پرکن بر مبنای زمان تعیین شده و توسط حسگر های زمان انجام می‌شود. به این صورت که برای پر شدن هر ظرف مدت زمان خاصی تعریف شده و با رسیدن به زمان مورد نظر نازل جریان مایع را قطع می‌کند.

  • پر کن وزنی مایعات غلیظ: از این دستگاه برای پر کردن ظرف‌های بزرگ 10 لیتری و 20 لیتری استفاده می‌شود. تعداد نازل‌ها در پرکن‌های وزنی یک یا حداکثر دو عدد است. عملکرد این سیستم‌ها به صورت نیمه اتوماتیک است و از لود سل (Load Cell) به جای تایمر استفاده می‌شود. لود سل در اصل یک سنسور الکتریکی حساس به نیرو است که از آن برای محاسبه نیرو استفاده می‌شود.

اپراتور وزن ظرف پر شده را برای سیستم تعریف می‌کند. در صورتی که وزن اندازه‌گیری شده ظرف توسط لود سل به مقدار مشخص شده برسد، نازل قطع می‌شود.

سایر دستگاه‌های پر کن مایعات

  1. دستگاه پر کن سیلندر پیستونی: این نوع پر کن را می‌توانیم قوی‎ترین و با دقت‌ترین نوع پر کن بدانیم. پر کن‌های سیلندر پیستونی بیش‌تر برای پر کردن مایعات غلیظ به کار می‌روند. البته محدودیت این دستگاه حجم محدود سیلندر مایعات است و به همین دلیل هر مایع غلیظی را نمی‌توان با آن پر نمود. این نوع پر کن نسبت به مدل‌های دیگر گران ‌قیمت‌تر است.
  2. دستگاه پر کن ثقلی: این سیستم‌‌ها که به پر کن گرانشی مایعات نیز معروف است برای پر نمودن مایعاتی همچون الکل، آب، لاک، جوهر و مواد اسیدی رقیق کاربرد دارد. از ویژگی‌های این دستگاه می‌توان به کاربری ساده آن، قیمت مناسب، هزینه تعمیر و نگه داری مناسب و کاربرد زیاد در بسته‌بندی مایعات خورنده اشاره کرد.

پر کن‌های ثقلی دارای معایبی همچون قدرت ضعیف تزریق، عدم کارایی برای مایعات با ویسکوزیته بالا، دخالت دست زیاد و عدم کارایی برای مایعات نیازمند به چرخش هستند.

۹ نکته مهم برای خرید پرکن مایعات غلیظ

  1. هر چقدر که تعداد پمپ‌های دستگاه پر کن بیش‌تر باشد، عملکرد دستگاه دقیق تر خواهد بود.
  2. دستگاه‌های پر کن پمپی به دو صورت تایمری و تاچ پنل ارائه می‌شوند. در مدل‌های مجهز به تاچ پنل و اینورتر، می‌توان برای هر نازل حجم مشخصی از مایع در نظر گرفت.
  3. قیمت دستگاه پر کن مایعات غلیظ به امکانات آن بستگی دارد.
  4. برای پر کردن مایعاتی که گران قیمت هستند از مکانیزم قطره چکان استفاده می‌شود.
  5. تکنولوژی اینورتر برای تنظیم دور نوار نقاله به کار برده می‌شود.
  6. برخی از دستگاه‌‍‌های پر کن هستند که بر مبنای سروو موتور عمل می‌کنند که از نظر سرعت و حرکت مکانیکی عملکرد بسیار خوبی دارند. این دستگاه‌ها در کارخانه‌جات بزرگ کاربرد دارند. خطای پر کن‌های سروو موتور در برخی از دستگاه‌ها به کم‌تر از 5 میلی‌لیتر می‌رسد.
  7. در برخی پر کن‌ها برای پر نمودن مایعات حباب دار یا چسبنده از مکانیزم تزریق از کف استفاده می‌شود.  
  8. جنس نازل‌ها معمولا از ورق با کیفیت استیل 304 است.
  9. سرعت پر نمودن دستگاه‌های پر کن جدید به این صورت است که به راحتی می‌توانند در یک ساعت با درصد خطای 1 درصدی تعداد دو هزار بطری یک لیتری را پر کنند.

قیمت دستگاه پرکن مایعات غلیظ

قیمت دستگاه‌های پرکن مایعات غلیظ به عوامل مختلفی بستگی دارد و ما در ایده آل صنعت می‌توانیم بر اساس نیاز شما این دستگاه را تولید وبهینه‌سازی کنیم تا بهره‌وری بالا رود برای اطلاع از قیمت دستگاه‌ پرکن مایعات غلیظ و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

دستگاه پرکن مایعات رقیق

دستگاه پرکن مایعات رقیق {راهنمای خرید + نکات مهم}


دستگاه پرکن مایعات رقیق را می‌توان یکی از مدل‌های گوناگون برای دستگاه پرکن مایعات در نظر گرفت که به‌طورمعمول با سیستم حجمی یا ثقلی ساخته می‌شود؛ البته باید متذکر شد که در برخی از مواقع نیز برای تولید آن از سیستم سیلندر پیستون نیز استفاده می‌کنند. دقت داشته باشید که این دستگاه، دو نوع اتومات و نیمه اتومات دارد که هر کدام از آن‌ها کارایی گوناگونی را دارند.
برای مثال در مدل نیمه اتومات، اپراتور باید بطری محصولات را بر روی نوار نقاله قرار دهد. در ادامه این نوار نقاله بطری‌ها را به سمت نازل دستگاه هدایت می‌کند تا بطری از مایع رقیق مورد نظر پر شود. در مدل اتومات شرایط به این شکل نیست و در طراحی دستگاه از سیستم سورتر بهره می‌برند و همچنین بخش درب بند به دستگاه اضافه می‌شود. در نتیجه دیگر برای پر کردن بطری‌ها به اپراتور نیازی نیست.

قیمت دستگاه پرکن مایعات رقیق

دقت داشته باشید که دستگاه‌های پرکن مایعات رقیق، در مدل‌های 4، 6، 8، 10 و 12 نازل قابل استفاده است که این موضوع به مشتری بستگی دارد که کدام یک را برای دستگاه خود انتخاب کند.

کاربرد دستگاه پرکن مایعات رقیق چیست؟


آب، عرقیات گیاهی، گلاب، آبمیوه‌ها، تینر، ضدیخ و هر مایع دیگری که روندگی بالایی دارد، در دسته مایعات رقیق قرار می‌گیرد و برای آنکه آن‌ها را در بسته‌بندی‌های مناسب قرار داد، به دستگاه ویژه‌ای نیاز خواهد بود که دستگاه پرکن مایعات رقیق همان دستگاه مورد نیاز است. در ادامه دسته بندی از مایعات را که می‌توان با این دستگاه آن‌ها را بسته بندی کرد، در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
• شوینده‌ها؛ مانند سفیدکننده، جرم‌گیر، شیشه شور و …
• مایعات خوراکی؛ مانند آب، دوغ، سرکه، آب‌میوه‌های طبیعی و …
• حلال‌ها؛ مانند استون، تینر، الکل
• مایعات شیمیایی؛ ضد یخ، آب اکسیژنه، کودهای مایع، ضد یخ
• انواع دستگاه‌های پرکن مایعات رقیق
همان‌طور که مشاهده کردید، دسته بندی متنوعی برای انواع مایعات وجود دارد که برای پرکردن هر یک از آن‌ها به نوع متفاوتی از دستگاه نیاز خواهد بود. در ادامه دسته بندی که برای این محصول در نظر گرفته شده است را در اختیارتان قرار می‌دهیم تا انتخاب درستی داشته باشید.

دستگاه پرکن مایعات مدل ثقلی

دستگاه پرکن مایعات مدل اتوماتیک ثقلی، برای مایعاتی چون آب معدنی، نوشیدنی‌های گازدار، انواع عرقیات، انواع حلال‌ها، الکل‌ها و … مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند این دست از مایعات را به خوبی و به سرعت درون بطری‌های در نظر گرفته شده برای آن‌ها بریزد.

دستگاه پرکن مایعات مدل پمپی

مدل پمپی در نظر گرفته شده برای دستگاه پرکن مواد سیال را می‌توان برای پرکردن مایعات رقیق و غلیظ استفاده کرد. کاربرد و عملکرد این دستگاه نیز به گونه‌ای است که در زمان کوتاهی، مایع را به داخل بطری و ظرفی که برای آن در نظر گرفته شده است، پمپ می‌کند.


دستگاه پرکن مایعات مدل سیلندر پیستونی

این مدل از دستگاه پرکن مایعات رقیق در مقایسه با دو دستگاه دیگر که کمی قبل درباره آن‌ها توضیح داده شد، مناسب و با کیفیت‌تر است؛ زیرا ضریب خطای آن کم و دقت بالایی دارد. البته دقت داشته باشید که امکان استفاده از این دستگاه برای پرکردن مایعات غلیظ نیز وجود دارد.

قیمت دستگاه پرکن مایعات رقیق


مزیت استفاده از دستگاه پرکن مایعات رقیق چیست؟

همان‌طور که می‌دانید، صنعت مربوط به بسته بندی یکی از صنعت‌های مهم به حساب می‌آید، بنابراین باید برای موفق شدن در آن، بهترین و باکیفیت ترین امکانات را در اختیار داشت. در ادامه به مهم‌ترین مزیت‌هایی که یک دستگاه پرکن مایعات رقیق دارد، اشاره خواهیم کرد تا از آن‌ها مطلع شوید.

  • افزایش دقت انجام کار:

مسلما ریختن مایعات رقیق در یک ظرف و بسته بندی، کار آسانی نیست و امکان رخ دادن خطا وجود دارد. همچنین ریختن حجم معینی از مایعات نیز اهمیت دارد؛ به‌طوری‌که اگر در هر نوبت میزان حجم مایع متفاوت باشد، باعث نارضایتی مشتری خواهد شد. حال شما می‌توانید با در اختیار داشتن دستگاه پرکن سیالات، جلوی چنین مشکلی را بگیرید.

  • صرفه جویی در زمان:

بدون شک مزیت دیگری که استفاده از پرکن مایعات به همراه دارد، صرفه‌جویی در زمان است. شما می‌توانید حجم زیادی از بطری‌ها در مدت‌زمان کوتاهی در بالاترین دقت از مایع مورد نظر پر کنید تا بازدهی خط تولید خود را افزایش دهید.

  • رعایت بهداشت:

یکی از مسائل مهم که در صنعت بسته بندی باید به آن توجه شود، رعایت بهداشت است. از آنجایی که این دستگاه بدون دخالت دست به پرکردن مایعات می‌پردازد، هیچ مشکلی را به وجود نمی‌آورد و می‌توان گفت محصولات بالاترین کیفیت را دارند.

  • کاهش هزینه‌ها:

در اختیار داشتن دستگاهی اتوماتیک، نیاز شما را به اپراتور کاهش می‌دهد، در نتیجه نباید هزینه‌ای اضافه، در جهت اپراتورها پرداخت شود. بنابراین میزان هزینه‌های مصرفی کاهش پیدا می‌کند.


نحوه کار دستگاه پرکن مایعات رقیق

دستگاه ثقلی که محبوب‌ترین مدل برای پرکردن مایعات به حساب می‌آید، مکانیسم مخصوص به خود را برای فعالیت دارد. به طوری که مایع رقیق در مخزن در نظر گرفته شده در بالای دستگاه قرار می‌گیرد و سپس به‌واسطه نازل یا نازل‌هایی که دستگاه دارد، به سطح پایین‌تری منتقل می‌شود. دقت داشته باشید که ظروف باید در زیر نازل‌ها قرار گیرند تا مایع پس از خروج، به آن‌ها وارد شود. باید متذکر شد که این دستگاه سنسور دارد و نازل‌ها به طور اتوماتیک بطری‌ها را شناسایی می‌کنند تا بتوانند مایع یا سیالات را داخل آن‌ها بریزند.


قیمت دستگاه پرکن مایعات رقیق


یکی از موضوعاتی که درباره این دستگاه حائز اهمیت است را می‌توان قیمت آن در نظر گرفت. در رابطه با این موضوع باید گفت که هر چه دستگاه آپشن های بیشتری داشته باشد و مکانیزه‌تر به نظر برسد، قیمت بالاتری خواهد داشت. البته نمی‌توان قیمت دقیقی از دستگاه پرکن سیالات را در اختیارتان قرار داد، زیرا این موضوع به عوامل گوناگونی بستگی دارد. توجه داشته باشید که پرداخت هزینه برای این دستگاه، مقرون به صرفه به نظر می‌رسد، چرا که می‌تواند روند کاری شما را افزایش دهد و باعث بسته بندی تعداد محصولات بالاتر در مدت‌زمان کوتاه‌تر شود.

سخن پایانی


حال اگر شما تصمیم به خرید دستگاه پرکن مواد سیال دارید، ما به شما ایده آل صنعت را پیشنهاد می‌دهیم. این مجموعه، انواع گوناگونی از دستگاه‌ها که شما برای بسته بندی به آن‌ها نیاز دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد که دستگاه پرکن مایعات رقیق نیز یکی از آن‌ها محسوب می‌شود. ایده آل صنعت، محصولات خود را با بالاترین سطح کیفی و بهترین قیمت در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید در زمینه کاری خود به موفقیت لازم دست یابید.

دستگاه پر کن مایعات

دستگاه پرکن مایعات و جامدات+ {نکات مهم که قبل از خرید باید بدانید!}

کسب‌وکارهایی که به پر کردن کیسه و بطری نیاز دارند، نیاز به یک دستگاه پرکن مناسب دارند. این دستگاه‌‌ها به شما کمک می‌کنند سرعت روند کار خود را افزایش داده و تا صدها بطری را در مدت زمان کمتری پر کنید. دستگاه های پرکن زیادی بر اساس فن‌آوری‌های مختلف در بازار موجود است. با این حال، شما باید یکی از موارد مورد نیاز کسب‌وکار خود را خریداری کنید. این کار باعث بهبود کارایی شرکت شما می‌شود.

شرکت ایده آل صنعت آسیا تولیید کننده انواع دستگاه‌های پرکن مایعات و جامدات با بهترین کیفیت و قیمت مقرون به‌صرفه برای طراحی و ساخت یا سفارش تولید این دستگاه‌ها با ما تماس بگیرید.

انواع دستگاه پرکن جامدات

دستگاه‌های پرکن جامدات دستگاه‌هایی هستند که برای پر کردن جامدات مختلف به کار می‌روند و به 3 دسته تقسیم می‌شوند:

دستگاه پرکن مایعات

دستگاه‌های پرکن مایعات دستگاههایی هستند برای پر کردن مایعات مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. تعدادی از مواردی که دستگاه‌های پرکن برای آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از: آب، آبمیوه، شربت، عرقیجات گیاهی، نوشیدنی های رقیق و غلیظ، گلاب، سرکه، آبلیمو، تینر، ضدیخ، مکمل بنزین، آب رادیاتور، شیشه‌شور، روغن موتور، روغن‌های خوراکی، شیره خرما، عسل، وازلین، شامپو، مایع ظرفشویی، ژل آتش‌زا، نوشیدنی‌های گازدار، سس‌ها، روغن پخت و پز، سوپ، سس سالاد و بسیاری موارد دیگر.

چگونه دستگاه پرکن مایعات مناسب را انتخاب کنیم؟

خرید دستگاه پرکن پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. با وجود گزینه‌های بسیار زیاد‌، انتخاب گزینه‌ی مناسب برای کسب و کار شما آسان نیست. در این مقاله به هفت سوالی می‌پردازیم که می‌توانید قبل از خرید یک پرکن بپرسید تا به شما در انتخاب بهترین تجهیزات برای نیازهای تولیدی شما کمک کند:

چه در حال راه‌اندازی یک کارخانه‌ی جدید باشید و چه در حال راه‌اندازی اتوماسیون کارخانه‌ای که دارید، با در نظر گرفتن یک دستگاه یا سرمایه گذاری در یک خط کامل، خرید تجهیزات مدرن می‌تواند کاری بس دشوار باشد. چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که دستگاه پرکن شما در تماس مستقیم با محصول مایع شما است. بنابراین علاوه بر کارایی عملیاتی، باید محصول شما را با احتیاط کنترل کند، بدون اینکه کیفیت و بهداشت محصول را تحت تأثیر قرار دهد.

جنبه‌ها و معیارهای بسیاری برای انتخاب بهترین دستگاه پرکن مایعات برای شرکت شما در نظر گرفته شده است.

انتخاب-بهترین-دستگاه-پرکن-مایعات

دستگاه‌ های پرکن مایعات به 2 دسته‌ تقسیم می‌شوند:

دستگاه‌های پرکن مایعات بر اساس کارکردشان به 3 دسته‌ی کلی تقسیم می‌شوند:

پرکن مایعات رقیق

دستگاه پرکن مایعات رقیق را می‌توان یکی از مدل‌های گوناگون برای دستگاه پرکن مایعات در نظر گرفت که به‌طورمعمول با سیستم حجمی یا ثقلی ساخته می‌شود؛ البته باید متذکر شد که در برخی از مواقع نیز برای تولید آن از سیستم سیلندر پیستون نیز استفاده می‌کنند. دقت داشته باشید که این دستگاه، دو نوع اتومات و نیمه اتومات دارد که هر کدام از آن‌ها کارایی گوناگونی را دارند.
برای مثال در مدل نیمه اتومات، اپراتور باید بطری محصولات را بر روی نوار نقاله قرار دهد. در ادامه این نوار نقاله بطری‌ها را به سمت نازل دستگاه هدایت می‌کند تا بطری از مایع رقیق مورد نظر پر شود. در مدل اتومات شرایط به این شکل نیست و در طراحی دستگاه از سیستم سورتر بهره می‌برند و همچنین بخش درب بند به دستگاه اضافه می‌شود. در نتیجه دیگر برای پر کردن بطری‌ها به اپراتور نیازی نیست. 

پرکن مایعات غلیظ

همانطور كه از اسم دستگاه پرکن مایعات غلیظ پيدا است، اين تجهيزات وظيفه پر كردن مايعات مختلف را در ظرف‌های مخصوص خود بر عهده دارند. مايعاتی از جمله عسل، روغن‌های خوراكی و صنعتی، رنگ‌ها، كودهای شيميايی، سموم كشاورزی، چسب‌های مايع و… همگی از طريق دستگاه‌های پر كن در داخل ظرف‌ها پر مي‌شوند. که ما در این مقاله ۰ تا ۱۰۰ دستگاه پرکن مایعات غلیظ را برایتان بازگو می‌کنیم. فقط کافیست روی لینک کلیک کنید.

دستگاه پرکن دستی

دستگاه‌ پرکن مایعات دستی

دستگاه های پرکن دستی با دست کار می‌کنند و نیازی به منبع تغذیه ندارند و همین امر آن‌ها را برای استفاده در محیط‌هایی که هوای فشرده یا برق در دسترس نیست ایده‌آل می‌کند. آنها یک راه حل مناسب برای تولید در مقیاس کوچک یا استفاده‌ی آزمایشگاهی ارائه می‌دهند و سرعت خروجی بیشتر و دقت بیشتری نسبت به ریختن با دست دارند. مناسب برای مایعات جریان آزاد و کرم‌ها و ژل‌های با ویسکوزیته متوسط از 5 تا 600 میلی لیتر. سرعت خروجی تا 15 سیکل در دقیقه قابل انتظار است.

دستگاه‌ پرکن پمپی

دستگاه‌های پرکن پمپی سیستم‌هایی هستند که به مایع مورد نظر نیرویی بیشتر از نیروی وزنشان وارد می‌کنند تا درون ظرف مورد نظر جاری شوند. این سیستم‌ها برای پرکردن مایعات با غلظت بالا کاربرد فراوان دارند. هرچند که برای پر کردن مایعات اشتعال‌پذیر و همچنین مایعات گران قیمت استفاده از پرکن‌‌های پمپی پیشنهاد چندان مناسبی محسوب نمی‌شود.

دستگاه‌ پرکن نیمه اتوماتیک

دستگاه‌های پرکن نیمه اتوماتیک می‌توانند بطری‌ها را با سرعتی بسیار بیشتر از ماشین های پرکن دستی تولید کنند، اما هنوز هم به برخی عملکردهای دستی نیاز دارند. سرعت این ماشین‌ها به همان سرعت دستگاه‌های پرکن خودکار نخواهد رسید.، اما با این حال قیمت متوسط‌شان اغلب آن‌ها را به بهترین انتخاب برای مشاغل کوچک و متوسط تبدیل می‌کند که هنوز به بزرگترین سیستم‌ها نیاز ندارند، اما برنامه‌هایی برای رشد دارند.

ویژگی‌های اصلی دستگاه‌ پرکن نیمه اتوماتیک:

  • انعطا‌ف‌پذیر و همه کاره
  • ساده برای کار و نگهداری
  • سریع ، دقیق و قابل تکرار
  • قدرت گرفته از فشار هوای فشرده
  • طیف گسترده ای از اندازه بطری و ظرف

پرکن نیمه اتوماتیک برای چه کسانی مناسب است؟

  • تولید در مقیاس کوچک تا متوسط
  • مایعات روان (عطرها، ادکلن‌ها و غیره)
  • مایعات ویسکوزیته متوسط (شامپوها، لوسیون‌ها، کرم‌های سبک)
  • شربت و انواع چسب‌ها
  • مایعات حاوی ذرات (به عنوان مثال محصولات غذایی)

دستگاه‌ پرکن اتوماتیک

دستگاه های پرکن اتوماتیک منابع تولیدی هستند، که برای شرکت‌های بزرگ با نرخ تولید بالا مناسب هستند. این دستگاه بطری‌ها را از قسمت نوار نقاله به سمت خط تولید هدایت می‌کند.. آنها به بیشترین فضای کف اتاق احتیاج دارند و هزینه‌های خرید و نگهداری آنها بیشتر از دستگاههای پرکن دستی یا نیمه اتوماتیک است. با این حال، دیگر نیازی به دخالت دستی اپراتور در دستگاه نمی‌باشد.

ویژگی‌های اصلی پرکن اتوماتیک:

    • قالب درون خطی انعطاف پذیر و همه‌کاره است
    • نیازی به تغییر قطعات نیست
    • با 2،4،6،8،12 سری پر‌کننده موجود است
    • حداکثر توان 120 بطری در دقیقه
    • مقیاس پذیر (سری پرکن اضافی می‌تواند در هر زمانی اضافه شود)

     

    پرکن اتوماتیک برای چه کسانی مناسب است؟

    • تولید در مقیاس متوسط تا بزرگ
    • محلول هایی از 5 میلی لیتر تا 10 لیتر
    • ویسکوزیته از 1 تا 70،000 سانتی گراد است
    • محلول هایی برای محصولات غذایی حاوی ذرات جامد

دستگاه‌ پرکن مایعات چگونه کار می‌کند؟

دستگاه‌های پرکن مایعات بر اساس نوع کارکرد آن‌ها به دستگاه‌های معمولی، فشاری و وکیومی تقسیم می‌شوند. دستگاه‌های پرکن مایعات معمولی بر اساس نیروی جاذبه کار می‌کنند، که در آن مایع به دلیل وزن آن در بطری‌های خاص پر می‌شود. با این وجود، برای حفظ ویسکوزیته و تحمل گاز مایعات، رعایت الزامات ویژه ضروری است. نمونه های قابل توجه این مورد بطری‌های شیر و شراب انگور و غیره است.

دستگاه‌های پرکن مایعات فشاری نیاز دارند که فشار اتمسفر بیشتر از فشار بطری‌ها باشد. مایعاتی مانند شربت، روغن و … ویسکوزیته بالایی دارند و به این نوع پرکن نیاز دارند که بسیار کارآمد است و ساختار بسیار ساده‌ای را به کار می‌برد.

دستگاه‌های پرکن مایعات فشاری نیاز دارند که فشار بطری‌ها بیشتر از فشار اتمسفر باشد. این نوع پر کردن بیشتر به “پر کردن فشار هوا برابر” و “پرکردن فشار بالا” تقسیم می شود. در “پر کردن فشار هوا برابر”، فشار مخزن مایعات برابر فشار بطری می‌شود و بنابراین مایع با وزن آنها به داخل بطری‌ها می رود. از طرف دیگر، پر کردن فشار بالا با اختلاف فشار مخزن مایع و بطری ها کار می‌کند.

پرکن اتوماتیک

نکات مهم برای خرید دستگاه پرکن مایعات

1.جزئیات محصول شما

اول از همه، گران‌روی (چسبندگی) محصول خود را تعریف کنید. آیا مایع و مانند آب است یا نیمه چسبناک است؟ یا بسیار غلیظ و چسبناک است؟ این مورد می‌تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که چه نوع دستگاه پرکن مناسب شما است. پرکن پیستونی به خوبی برای محصولات چسبناک و غلیظ کار می‌کند در حالی که یک پرکن جاذبه محصولات رقیق و مایع را بهتر ارائه می‌دهد.

آیا محصول شما مانند سس سالاد یا سس ماکارونی، که دارای تکه‌های سبزیجات است، دارای ذرات معلق است؟ این مواد می‌توانند نازل پرکن جاذبه را مسدود کنند.

یا ممکن است محصول شما به یک محیط خاص احتیاج داشته باشد. محصولات بیوتکنولوژی یا دارویی نیاز به پر کردن ضدعفونی‌شده در یک محیط استریل دارند؛ محصولات شیمیایی به سیستم‌های ضد حریق و ضد انفجار احتیاج دارند. قوانین و استانداردهای سخت‌گیرانه‌ای درباره‌ی این نوع محصولات وجود دارد. لیست‌کردن چنین جزئیاتی قبل از آنکه در مورد خرید دستگاه پرکن مایعات خود تصمیم بگیرید ضروری است.

2. آیا محصول شما گازدار است؟

محصولات گازدار (به عنوان مثال نوشابه، ماالشعیر و امثال این‌ها) به یک نوع تکنیک خاص پرکن و همچنین تجهیزات مخصوص پرکن نیاز دارند. در نتیجه، شما باید به فکر خرید یک دستگاه پرکن باشید که برای پر کردن  بطری مناسب محصول گازدار ساخته شده باشد. به این ماشین‌ها پرکنِ ضد فشار گفته می‌شود.

یک پرکن ضد فشار، کربناسیون مایع را حتی در حالت بطری کردن، از طریق فرایندی به نام پیش تخلیه‌ی مضاعف حفظ می‌کند. این روش با حذف هوا از بطری و تحت فشار قرار دادن آن با دی اکسید کربن کار می‌کند. سرانجام‌، با تکرار فرآیند حذف 99.99٪ اکسیژن (پیش تخلیه مضاعف)، نتیجه‌ی نهایی به لطف این چرخه های مکرر پیش احتیاط، یک محصول گازدار بطری با ماندگاری بسیار بیشتر است.

3. چه نوع ظرفی را می‌خواهید پر کنید؟

عامل اصلی دیگر در خرید دستگاه پرکن، دانستن هرچه بیشتر از خصوصیات فیزیکی ظروفی است که استفاده می‌کنید. تعیین اینکه چه نوع ظرفی را پر می‌کنید ، سوالی اساسی است که باید قبل از خرید یک پرکن بطری(bottle filling machine) بپرسید، زیرا این امر به شما کمک می کند تا مشخص کنید دستگاه پرکن از چه تکنیکی برای پرکردن استفاده کند. این امر به این دلیل است که ویژگی‌های بطری برای عملکرد صحیح پرکن باید با روش پر کردن دستگاه سازگار باشد.

به عنوان مثال، برخی از پرکن‌های اتوماتیک بطری ظرف را از بالا می‌گیرند، در حالی که برخی دیگر از کنار آن را می‌گیرند. بنابراین، اگر بطری شما یک درپوش یا درب منحصر به فرد دارد، ممکن است دستگاه پرکنی که از بالا می‌گیرد برای نوع خاصی از ظرف کار نکند. به همین ترتیب، اگر بطری شما خیلی پهن است، پرکنی که ظرف را از کنار آن می گیرد، احتمالاً بهترین انتخاب برای نیازهای تولیدی شما نیست.

4. میزان تولید شما چقدر است؟

هنگام در نظر گرفتن کارایی دستگاه پرکن، مهم است که هر دو نیاز فعلی و آینده‌ی تولید خود را در ذهن داشته باشید، زیرا اگر زمانی تصمیم به گسترش کار خود داشتید، ارتقا دستگاه‌ها امکان‌پذیر نیست. دستگاه‌های کوچکتر معمولاً با مقدار بطری‌هایی که در هر ساعت تولید می‌کنند (BPH) اندازه گیری می‌شوند، در حالی که پرکن‌های بزرگتر، سریعتر هستند و معمولاً بر اساس بطری های دقیقه (BPM) محاسبه می شوند.

به عنوان مثال یک پرکن بطری دستی یک سرمایه گذاری عالی در سطح ابتدایی برای یک شرکت تازه تاسیس یا یک شرکت بسیار کوچک است، اما به احتمال زیاد قادر به پاسخگویی به خواسته‌های یک عملیات کوچک تا متوسط یا حتی شرکت‌هایی کوچکی که قصد دارند در آینده کسب و کار خود را گسترش دهند نخواهند بود.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

5. کدام پرکن مناسب‌تر است؟ دستی، نیمه اتوماتیک یا اتوماتیک؟

هنگام خرید دستگاه پرکن، تعیین اینکه کدام نوع پرکن برای نیازهای تولید شخصی شما مناسب است، قطعاً کلیدی است.

دستگاه‌های پرکن دستی یک گزینه‌ی عالی برای تولیدکنندگان خانگی، علاقه مندان به تولید آبجو در سطح اولیه یا شرکت‌های مقیاس کوچک است که فقط چند کارمند دارند و برنامه ای برای رشد ندارند. همانطور که گفته شد، پرکن‌های بطری دستی برای کنترل میزان تولید نسبتاً کم طراحی شده‌اند و به همین دلیل‌، انتخاب مناسبی برای هر کار کوچک یا متوسط ​​یا تجارت کوچک با برنامه های توسعه نیستند.

دستگاه های پرکن نیمه اتوماتیک یک گزینه عالی و ایده‌آل برای اکثر مشاغل کوچک است و برای هر شرکت تازه تاسیس یا کوچک که قصد دارد فعالیت خود را توسعه دهد. این دستگاه ها قادر به تولید بیشتری نسبت به یک پرکن بطری دستی هستند، اما هنوز هم به کمی کار دستی نیاز دارند که بدیهی است می تواند کل روند کار شما را کند کند. با قیمت مناسب، آنها تقریباً در حد متوسط ​​بین هزینه های یک پرکن دستی و یک دستگاه کاملاً خودکار هستند. با در نظر گرفتن همه این‌ها، پرکن‌های نیمه اتوماتیک قطعاً می‌توانند یک سرمایه‌گذاری هوشمند و مقرون به صرفه برای هر کسب و کار کوچکی باشند که قصد دارد از پرکردن دستی بالاتر برود اما هنوز برای بالاتر رفتن از سطح از یک دستگاه پرکن ابتدایی کاملا آماده نیست.

و در آخر، دستگاههای پرکن اتوماتیک بهترین انتخاب برای هرگونه عملیات پیشرفته در مقیاس بزرگ با نرخ تولید بالاتر هستند. در حالی که این ماشین ها فضای بیشتری نسبت به پرکن‌های دستی و نیمه اتوماتیک اشغال می‌کنند، از آنجا که بطری‌ها با استفاده از سیستم نوار نقاله از فله خارج می‌شوند ، تقریبا به دخالت دست نیاز ندارند یا به دخالت دستی بسیار کم نیاز دارند.. دستگاه های پرکن اتوماتیک معمولاً گران‌ترند – هم برای خرید و هم برای نگهداری – با این وجود، اگر شما یک کسب‌وکار با اندازه متوسط ​​تا بزرگ با نیاز به بهره‌وری بیشتر هستید‌، مطمئناً یک پرکن اتوماتیک ارزش سرمایه‌گذاری را دارد.

مقایسه نسبت قیمت و عملکرد دستگاه پرکن مایعات

در خرید دستگاه پرکن مایعات باید به این موضوع توجه نمود که اولویت خط تولیدی شما کدام است؟

حجم تولید محصول یا قیمت دستگاه ها.

باید بدانید که قیمت و عملکرد دستگاه پرکن مایعات  دارای یک نسبت خطی هستند.

یعنی با افزوده شدن امکاناتی که باعث میشود راندمان دستگاه زیاد شود، طبیعتاً قیمت دستگاه نیز افزایش می یابد.

حال با توجه به هزینه اولیه ای که برای خرید دستگاه پرکن مایعات در نظر گرفته اید می توانید تعیین کنید که تا چه اندازه مایل هستید خط تولید خود را به سمت اتوماسیون کامل برده و راندمان کار را افزایش دهید.

البته نکته ی دیگری که در این باب اهمیت دارد فضای کار شماست.

به عبارتی میتوان گفت حتی اگر توانایی پرداخت هزینه دستگاه را داشته باشید اما فضای کافی برای جانمایی آن نباشد، مجبور خواهید بود دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک استفاده کنید و یا محل کارگاه را تغییر دهید.

مزیت کارخانه ایده آل صنعت در تولید دستگاه پرکن مایعات

با تمام توضیحاتی که گفته شد، شرکت ایده آل صنعت برای خریداران خود یک مزیت بزرگ فراهم کرده است.

اینکه با هر بودجه و نیازی که در ذهن شماست، دستگاه پرکن مایعات کاملاً قابل سفارشی سازی است.

میتوانید هر یک از اجزای دستگاه که نیاز دارید را سفارش دهید و باقی قسمت ها را حذف کنید تا دستگاه پرکن شما دقیقاً مطابق نیازتان باشد.

در نهایت دستگاه پرکن سفارشی خود را با بهترین کیفیت تحویل خواهید گرفت.

پرکن پمپی

پرکن پمپی چیست؟ {راهنمای خرید و نکات مهم آن}

مایعاتی همچون آب که ویسکوزیته (گرانروی) بالایی ندارند را می‌توان از طریق نیروی وزن خود در داخل ظرف‌های مشخص شده پر کرد. این امر از طریق دستگاه‌های پر کن ثقلی انجام می‌شود. اما تا کنون به این موضوع فکر کرده‌اید که مایعاتی با ویسکوزیته بالا (مایعات غلیظ) همچون انواع روغن‌ها، رنگ‌ها، کودها و سموم کشاورزی، انواع چسب مایع و وازلین را چگونه در ظرف‌هایشان پر می‌کنند؟

بیشتر بخوانید: دستگاه پرکن مایعات و جامدات

دستگاه‌های پرکن پمپی سیستم‌هایی هستند که به مایع مورد نظر نیرویی بیشتر از نیروی وزنشان وارد می‌کنند تا درون ظرف مورد نظر جاری شوند. این سیستم‌ها برای پرکردن مایعات با غلظت بالا کاربرد فراوان دارند. هرچند که برای پر کردن مایعات اشتعال‌پذیر و همچنین مایعات گران قیمت استفاده از پرکن‌‌های پمپی پیشنهاد چندان مناسبی محسوب نمی‌شود.

انواع پمپ دستگاه پرکن پمپی
انواع پمپ دستگاه پرکن پمپی

انواع پمپ دستگاه پرکن پمپی

پمپ ها به صورت کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند.

  1. پمپ‌های دنده‌ای
  2. پمپ‌های پروانه‌ای

پمپ‌های دنده‌ای

از این نوع پمپ برای پر کردن مایعاتی که ویسکوزیته بالاتری دارند و به اصطلاح غلیظ‌تر هستند نظیر روغن‌های موتور، ژل آتش‌زا، مایع دستشویی، مایع ظرفشویی و ضد یخ استفاده می‌شود. پمپ‌های دنده‌ای خود به دو دسته پمپ دنده‌ای تمام استیل و پمپ دنده‌ای پوسته برنجی تقسیم‌ می‌شوند. معمولا پمپ‌های تمام استیل برای کاربردهای بهداشتی از جمله صنایع غذایی مانند روغن‌های خوراکی به کار می‌روند. از مزایای پمپ‌های تمام استیل می‌توان به مقاومت در برابر خوردگی بالا اشاره کرد.

پمپ‌های پروانه‌ای

از پمپ‌های پروانه‌‌ای که دارای سرعت و دقت بالاتری نسبت به پمپ‌های دنده‌ای هستند به منظور پر کردن مایعات با غلظت کم‌تر همچون آب رادیاتور یا برخی روغن‌های با ویسکوزیته کم استفاده می‌شود.

بنابراین انتخاب نوع پمپ به مایع مورد نظر بستگی دارد. هر کدام از این دو نوع پمپ در دستگاه‌های پرکن پمپی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک به کار برده می‎‌شوند. در صورتی که شناختی از دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک ندارید با ما در ادامه این متن همراه باشید

دستگاه پرکن پمپی اتوماتیک

این نوع پر کن شامل پمپ و تعدادی نازل می‌شود که هر نازل می‌تواند سیستم پمپاژ منحصر به فرد خود را داشته باشد. به منظور راهبری ظروف در خط از نوار نقاله و سنسور در این سیستم‌ها استفاده می‌شود. در انتهای خط نیز می‌توان از سیستم درب بند یا جت پرینتر به منظور بستن درب ظروف استفاده کرد. در این مدل کاربر هیچ دخالتی در پر کردن مایع مورد نظر نخواهد داشت. دستگاه پر کن پمپی اتوماتیک می‌تواند 4 نازل، 6 نازل و 8 نازل باشد.

پرکن پمپی اتوماتیک
دستگاه پرکن پمپی اتوماتیک

دستگاه پر کن پمپی نیمه اتوماتیک

این نوع پر کن فاقد نوار نقاله و سنسور و سیستم درب بند است. نحوه پر کردن ظروف نیز به این صورت است که در آن اپراتور بایستی بطری یا ظرف را در زیر نازل قرار داده و با فشردن پدال، آن را از مایع مورد نظر پر کند. دستگاه پر کن پمپی نیمه اتوماتیک می‌تواند 2 نازل، 4 نازل و 6 نازل باشد.

دستگاه پر کن پمپی لود سل دار (وزنی)

این پر کن پمپی که بیش‌تر به صورت تک نازل و دو نازل ساخته می‌شود عمدتا برای پر کردن ظرف‌های بزرگ 10 لیتری، 20 لیتری و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگاه به صورت نیمه اتوماتیک عمل می‌کند و به جای سنسور تایمر، در آن از لود سل (Load Cell) استفاده می‌شود. لود سل یک حسگر الکترونیکی است که از آن برای اندازه‌گیری وزن و نیرو در شکل‌های کششی، خمشی، فشاری و پیچشی استفاده می‌شود.

عملکرد لود سل به این صورت است که خود اپراتور مقدار وزن پر شده ظرف را مشخص می‌کند و با رسیدن وزن ظرف به حد مورد نظر جریان مایع از نازل قطع می‌شود. سایر دستگاه‌های پر کن پمپی به صورت تایمری کار می‌کنند که در زمان مشخص نازل باز شده و پس از پر شدن ظرف، در زمان مشخص دوم جریان نازل قطع می‌شود.

12 نکته مهم در مورد دستگاه‌ های پر کن پمپی

  1. تعداد پمپ‌های دستگاه پر کن پمپی می‌تواند 1، 2، 4 و 6 پمپه باشد و با افزایش تعداد آن دقت عملکرد دستگاه افزایش می‌یابد.
  2. دستگاه‌های پر کن پمپی نسبت به پر کن‌های سروو موتوری و سیلندر پیستونی دارای خطای بیشتری هستند. بنابراین یک تلورانس عملکرد برای آن‌ها مشخص می‌شود.
  3. سیستم برقی دستگاه‌های پر کن پمپی می‌تواند هم به صورت تاچ پنل و هم به صورت تایمری باشد. مدل‌های تاچ پنل و اینورتردار می‌توانند برای هر نازل یک حجم مایع مجزا مشخص کنند. بنابراین دقت و قیمت دستگاه بالاتر می‌رود.
  4. تمامی آپشن‌های دستگاه‌های پر کن پمپی بنا به درخواست و سفارش مشتری نصب می‌شود. طبیعتا تکنولوژی دستگاه هر چه پیشرفته‌تر و به روزتر باشد قیمت دستگاه نیز بالاتر خواهد بود.
  5. از مایعاتی که توسط دستگاه پرکن پمپی درظرف‌های مخصوص پر می‌شوند می‌توان به انواع کود‌های مایع شیمیائی، مواد ضد عفونی، رنگ، وازلین، شیر، چسب مایع، روغن موتور، ضد یخ، عسل، سموم مایع کشاورزی، گریس و… اشاره کرد.
  6. عملکرد پرکننده‌های پمپی مایعات معمولا به صورت تایمری و بر حسب زمان است. به این صورت که ظرفیت‌های مختلف از نیم لیتر تا 20 لیتر توسط تایمر موجود در دستگاه زمان‌بندی شده و ظرف‌ها پر می‌شوند. برای مثال در 5 ثانیه یک ظرف نیم لیتری و طبیعتا در 20 ثانیه یک ظرف 20 لیتری پر خواهند شد. البته در پرکن‌های لودسل دار معیار پر شدن ظرف‌ها بر اساس وزنشان است نه زمان پر شدنشان.
  7. از سنسور برای دخالت کمتر اپراتور در پر کردن برای نوار نقاله استفاده می‌شود.
  8. برخی پر کن‌ها شامل مکانیزم تزریق از کف هستند. این مکانیزم برای مایعات چسبنده یا دارای حباب به کار می‌رود.
  9. از اینورتر برای تنظیم دور نوار استفاده می‌شود.
  10. برای برخی مایعات گران بها می‌توان از مکانیزم قطره چکان به منظور جلوگیری از اتلاف مواد استفاده کرد.
  11. دستگاه‌های پر کن بر مبنای سروو موتور در کارخانه‌های بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع پر کن ها دارای سرعت و حرکات مکانیکی بهینه‌تری هستند. دقت پر کننده‌های سروو موتور بسیار بالاتر از پر کننده‌های پمپی است. بنابراین از آن‌ها برای پر کردن مایعات با ارزش بالا اسفاده می‌شود.
  12. در صورتی که قصد خرید دستگاه پر کن را دارید بهتر است ابتدا با کارشناسان مطلع در این زمینه از کارشناسان ایده آل صنعت آسیا مشورت بگیرید.